EMÜ SK maaldejad oli edukad Eesti meistrivõistlusel

Pühapäeval, 01.03.15 peeti esmakordselt Tartu Lõunakeskuse jääväljakul Eesti meistrivõistlusi maadluses, mis tõi inimesi maadlusele rohkelt kaasa elama. Tartu Lõunakeskusesse oli kogunenud nii vaba-, naiste kui kreeka-rooma maadluse finaalideks täismaja, üle tuhande maadlussõbra. 

Raskekaalu (-130 kg) poolfinaalis oli Eesti Maaülikooli Spordiklubi maadleja Kaarel Maaten vastamisi Eesti nimekaima maadlejaga Heiki Nabi, kellelt tuli kahjuks vastu võtta kaotus tulemusega 7:0. Finaalis alistas Nabi Mait Madi skooriga 9:0. Kaarel Maaten maadles, et kokkuvõttes tublile kolmandale kohale. 

Kaarel Maaten osales veel vabamaadluses kuni 125 kg, kus ta saavutas kaheksa mehe konkurentsis kuldse medali.

Silver Tõgen tuli kreeka-rooma maadluses kuni 75 kg Eesti meistriks. Silver alistas poolfinaalis tulemusega 5:3 Taavi Tikerpalu ja finaalis Armin Heinaste punktidega 5:2. 

Naistemaadluses oli edukas Maria Kilk, kes saavutas Eesti meistritiitli, kaalukategoorias kuni 48 kg. Anette Org tuli naistemaadluses kaalukategoorias kuni 58 kg kolmandale kohale.


Autor: Esko Tõnisson