Saalihokimeeskonna pingeline mäng meistriliigas ja naiskonnale I liigas kindel võit

Laupäeval, 24.01.15 mängisid esindusmeeskond ja duubelnaiskond. Meeskond jäi napilt seisuga 6:7 alla Sakule ja duubelnaiskond võitis 6:0 Kaitseliidu Rapla Malevat.

 

Meeste meistriliiga kohtumine kulges tasavägiselt. Esimese minutiga läksid Saku poisid 2:0 juhtima, kuid 26. minutiks õnnestus tartlastel seis viigistada. Minuti pärast oli seis taas Saku kasuks pööratud ning viis minutit hiljem taas viigiline. Peale seda spurtis Saku 6:3 ette ja kuigi väravaid lisandus ka tartlaste poole, siis ei õnnestunud Sakut siiski kinni enam püüda.

Tartule tõid punkte: Sven Uue (3+1), Talis Mölder (1+2), Sten Kõiv (1+1), Juhani Võik (1+0) ja Daniel Matsukevitš (0+2).

Mängu parimateks tunnistati Sven Uue ja Alex Kuusk.

Naiste esiliigas pääsesid protokolli kõik Tartu naiskonna platsimängijad: Laura Heinoja (3+2), Piret Kaljagin, Piret Puidak ja Kertu Brutus (1+0), Kristin Mahla (0+2), Helen Mahla ja Sharlote Marleen Kõverik (0+1). Lotta Peedimaa kaitses tublisti väravat.