Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

EMÜ korvpallurid kaotasid raske mängu Torma vastu

Kolmapäeval, 22.10.14 sai võõrsil oma esimese kaotuse sellel hooajal EMÜ korvpallimeeskond, kes pidid alla vanduma Torma meeskonnale tulemusega 88:71 (poolaeg 42:34). Mängu algus oli mõlemalt poolt rabe ja käis pidev üksteise kompamine. Kerge initsiatiivi haaras Torma meeskond, kes võitis esimese poolaja nelja punktiga.

Maaülikooli meeskond oli pidevalt mängus tagaajarollis, Torma meeskonna edu ei lastud kordagi üle kaheksa punkti, välja arvatud mängu viimasel minutil, kus EMÜ meeskonnal tulid järjest sisse korduvad vead, mille tagajärjeks kaotati ära pall ja tehti vastastele lihtsaid vigu, millele järgnesid vabavisked. „Mängu lõpp vajus käest ära ja vahe kasvas tegelikust mängupildis suuremaks“, sõnas pingilt hea mängu teinud Andres Reial.

Vastaste üks tituleeritumaid mängijad Vallo Allingu (15 punkti, 16 lauapalli) tegi pidevat tusk just korvialuses võitluses, kus Maaülikoolil oli kaks olulist mängijat puudu.

Torma meeskonnaga kohtutakse sellel hooajal Eesti meistrivõistlustel II liigas veel kahel korral, kus annab oma viga parandada.

EMÜ meeskonna resultatiivsem olid Gert Kaldmäe ja pingilt hästi mängu tulnud Andres Reial, mõlema arvele kogunes 15 punkti. Torma meeskonda vedas veel eelmisel hooajal Eesti meistrivõistlustel meistriliigas pallinud Brett Nõmm, kelle statistilised näitajad olid muljetavaldavad 22 punkti, 7 vaheltlõiget ja 8 resultatiivset söötu.

EMÜ järgmine kodumäng toimub neljapäeval, 30.10.14 kell 20.15, kui kohtutakse Valga KK meeskonnaga.