Maaülikooli meistriks paarisorienteerumises tulid Arvi Anton-Joosep Tammemäe ja Terje Kaunissaar-Sirli Aia

Kolmapäeval, 15.10.14 toimusid Eesti Maaülikooli meistrivõistlused paarisorienteerumises, kus osales kokku 19 paari. Eesti Maaülikooli paarisorienteerumise meistriks meestest tulid Arvi Anton ja Joosep Tammemäe (MMI), kes läbisid raja 13 minuti ja 36 sekundiga, neile järgnesid 14:13-ga Peeter Karja ja Priit Randman (MMI) ning kolmandale kohale platseerusid ajaga 15:36 Kristjan Täll ja Andi Noot (MMI)

Naiste arvestuses võitsid esikoha Terje Kaunissaar ja Sirli Aia (MSI), aeg 18:45. Neile järgnesid paar Kristi Parro/Grete Laanmets (MMI) ajaga 20:09 ja duo Mirjam Laht/Anu Lehes (VLI) ajaga 24:26.

Üldarvestuses kogus enam punkte Metsandus- ja maaehitusinstituut, kes oli väljas koguni 12. paariga 19. paarist. Teisele kohale tuli Majandus- ja sotsiaalinstituut, seda tänu naiste arvestuse võidule ja kolmanda koha napsas endale üllatuslikult Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut. 

Kõiki tulemusi on võimalik näha siit.


Autor: Esko Tõnisson