Tudengijalgpall 2014 on alanud ootuspäraselt

Tudengijalgpall 2014 sai esmaspäeval avalöögi ja kaks päeva on mängitud hoolimata vihmast ja porist, tugevat jalgpalli. Halvad ilmaolud on maha murdnud kahe võistkonna koosseisud, kellel hetkel tabelis veel loobumiskaotused, kuid hoolimata sellest soovivad nad kahel järgneval võistluspäeval vormis ja väljakul olla.

Kõige paremini on turniiri alustanud tiitlikaitsjad SELLID (EMÜ), kes on saanud A-alagrupis kahest mängust kaks kindlat võitu. Hästi on alustanud ka C-alagrupis FAUNA (TÜ), kellel samuti kirjas kahest mängust kaks võitu.

Edukama väravalööjate tabeli tipus paikneb üllatuslikult Lauri Luts võistkonnas FC Kuuulillennuteetunneliluuk, kes sai ühes mängus kirja neli väravat, talle järgneb Marek Tšernjavski võistkonnast SELLID, kes on saanud oma kontosse kolm väravat.

Viimased alagrupimängud peetakse neljapäeval ja reedel.


Autor: Esko Tõnisson