Algas registreerimine koolidevahelisele saalihokiturniirile 2014

Algas registreerimine Tartu linna ja maakonna koolidevahelisele saalihokiturniirile. Saalihokiturniir on ülipopulaarne kõikide Tartu linna ja Tartu linna lähedal asuvate koolide seas. Turniiri peetakse kolmel päeval, igal päeval mängivad turniiril kaks vanuserühma poiste ja tüdrukute kategoorias. Turniiri eesmärgiks on välja selgitada iga kooliastme meister nii poiste kui tüdrukute arvestuses. 

Tartu linna lahtised koolidevahelised meistrivõistlused toimuvad 14. oktoobrist kuni 16. oktoobrini 2014.a. algusega kell 9:00 Eesti Maaülikooli spordihoones (Kreutzwaldi 3). 

Teisipäeval, 14. oktoobril on võistlused järgmistele vanuseklassidele: 
4.-5. klass;
8.-9. klass

Kolmapäeval, 15. oktoobril on võistlused järgmistele vanuseklassidele: 
1. klass;
10.-12. Klass

Neljapäeval, 16. oktoobril on võistlused järgmistele vanuseklassidele: 
2.-3. klass;
6.-7. klass

Lõplik mängude süsteem ja ajakava selgub hiljemalt 10.10.2014 kell 10.00 ning see tehakse teatavaks võistkonna esindajatele e-posti teel, samuti pannakse ajakava ülesse ametlikule kodulehele http://saalihoki.emu.ee/koolidevahelineturniir