Suvised lahtiolekuajad

Hea külastaja!

 

Suveperioodil (1. juuni - 31. august) on Spordiklubi avatud kella 10.00-20.00.

 

Fitnessklubi varahommikuste rühmatreeningute külastajatele avatakse klubi kell 08.00. Palume tutvuda treeningplaani (sh kellaaegadega) Fitnessklubi kodulehel: http://fitness.emu.ee/ruhmatreeningud/ 

 

Spordiklubi on 20. augustil SULETUD. 

 

Ilusat suve!

 

 

 

Tartu meistrid saalihokis on SHK TÜ Turistas ja Avgur

Reedel, 02.05 ja laupäeval, 03.05 peeti Eesti Maaülikooli spordihoones Tartu linna lahtised meistrivõistlused saalihokis nii meestele, kui ka naistele. Tartu linna meistritiitli järele tulid kokku viis naiskonda ja üksteist meeskonda.

Reedel, 02.05 alustasid mängudega Tartu linna meistritiitlile viis naiskonda. Enesekindlalt liikusid võidult-võidule tiitlikaitsjad SHK TÜ Turistas, kes ei kaotanud turniiri jooksul ühtegi kohtumist, kuid suutsid komistada alagrupis ühe mängu viiki EMÜ SK N2/U20 naiskonna vastu. Finaalis mängisidki kaks eelpool nimetatud naiskond. Meistritiitli suutis omale napsata tiitlikaitsja SHK TÜ Turistas tulemusega 1:0.  Kolmandale kohale mängisid EMÜ Kung Fu Panda ja Tartu Tornaado, kus peale jäi skooriga 2:0 Tartu Tornaado. 

Laupäeval, 03.05 mängisid Tartu linna meistritiitlile mehed, kes olid jaotatud kahte alagruppi, kus pääses edasi kolm paremat meeskonda. A-alagrupist pääses puhaste paberitega poolfinaali AVGUR ja B-grupist tuli esimesena edasi IIRI ISETORMAJAD, kes pääsesid samuti otse poolfinaalmängule. Kahe järelejäänud poolfinaali koha eest võitlesid paarid ÄSSAD – LATVEITIS, kus edasi pääses paremusega 2:0 LATVEITIS meeskond ja INNEBANDYKLUBB ZONE - TARTU TORNAADO, kus peale jäi tulemusega 3:1 TARTU TORNAADO.

Tulistest poolfinaalidest pääsesid edasi AVGUR, kes alistas LATVEITISE meeskonnad tulemusega 1:0 ja TARTU TORNAADO, kes edestas alles pärast karistusviskeid tulemusega 2:1 IIRI ISETORMAJAD  võistkonda. Finaalmäng kuulus juba täielikult meeskonnale AVGUR, kes alistas TARTU TORNAADO tulemusega 3:1 ja kaitses ka oma eelmise aasta tiitlit. Kolmanda koha saavutas meeskond IIRI ISETORMAJAD, kes edastas meeskonda LATVIETIS skooriga 4:0.

Turniiri parimateks osutusid:

PARIM MÄNGIJA - KASPAR KALLION (AVGUR)

PARIM MÄNGIJA - KRISTI RICKBERG (SHK TÜ TURISTAS)

PARIM NOORMÄNGIJA - ANDREI POLOVNIKOV (MARURAHULIKULT)

PARIM NOORMÄNGIJA - PIRET PUIDAK (EMÜ SK N2/U20)

PARIM VÄRAVAVAHT - RAIMOND VIIDING (IIRI ISETORMAJAD)

PARIM VÄRAVAVAHT - EVA-MARIA KIKKAS (SHK TÜ TURISTAS)

SUURIM VÄRAVAKÜTT - TANEL KASENURM (AVGUR) 7 väravat

SUURIM VÄRAVAKÜTT - JANE KLAVAN (SHK TÜ TURISTAS) 4 väravat

Pilte ja tulemusi on võimalik näha siit.


Autor: Esko Tõnisson