Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

Eesti Maaülikooli Spordiklubi saalihokikooli U-11 kasvandikud tuli karikavõitjaks

Esmaspäeval, 21.04.2014 toimusid Jõgeval U-11 karikavõistlused, kus Eesti Maaülikooli Spordiklubi saalihokikooli kasvandikud edestasid oma eakaaslasi ja tõid koju karikavõistlustelt kuldmedalid.

Hingestatud kaitsetegevus, kõva võitlus lahtiste pallide pärast, teravad kiirrünnakud ja väravavahi raudsed närvid - need on märksõnad, mis tagasid meile täna meistrivõistluste hõbemedalite ülekuldamise, sõnas treener Sander Hannus pärast edukat turniiri.

Väga hea meel on lõpetada hooaeg tipus ja siit peaks olema väga hea edasi minna. Noorematel poistel, kes täna vähem mängida said, tuleb järgmisel aastal põhiviisiku kohustused enda kanda võtta ja vanematel poistel astuda samm edasi juba järgmises vanuseklassis, oli optimistlikult meelestatud treeneri sõnad poistele.


Autor: Esko Tõnisson