Spordiklubi on avatud taas tavapärastel aegadel

E - R 08.00 - 23.00

L - P 10.00 - 20.00

Eesti Maaülikooli meister võrkpallis on MMI-1

Pühapäeval toimusid selle hooaja eelviimased Eesti Maaülikooli meistrivõistlused, kus selgitati välja võrkpalli meister. Võrkpalli meistritiitli eest tulid võistlema 12 võistkonda ja esindatud olid kõik instituudid.

Silmapaistvaid esitlusi näitasid alagrupiturniiril MMI 1 ja Mudanäpud (PKI). Samad meeskonnad läbisid ka playoffi tabeli puhaste paberitega ja geimi kaotamata.  Omavahelises finaalmängus jäi peale MMI 1 meeskond skooriga 21:15; 21;15.

Kolmandale kohale heitlesid TI ja Võrgumeistrid (PKI), kus peale jäi tulemusega 21:8; 21:13 TI.

Võistkondlikus arvestus kogus üldtabelisse kõige enam punkte MMI, talle järgnesid PKI ja TI.

Pilte ja tulemusi on võimalik näha siit. 


Autor: Esko Tõnisson