Eesti Maaülikooli Spordiklubi saalihokinaiskond juhib finaalseeriat tulemusega 2:1 Lisatud ka mängu kokkuvõte!

Nädalavahetusel pidas Eesti Maaülikooli Spordiklubi saalihokinaiskond maha kaks finaalseeria kohtumist Sparta naiskonna vastu. Laupäeval mängiti kodus ja pühapäeval võõrsil. Enne nädalavahetuse kahte mängu omas EMÜ SK ühte võõrsil saadud võitu.

Laupäeval, 29.03 kodus mänginud EMÜ SK naiskond pidi tunnistama külla sõitnud spartalaste paremust tulemusega 3:1. EMÜ ainsa värava autoriks oli Kati Loid. Selle mängu parimateks tunnistati mõlema naiskonna väravavahid Ella Lehtinen ja Kerli Uue.

Pühapäeval, 30.03 mängis EMÜ naiskond seeria kolmanda kohtumise võõrsil, mis suudeti mängu viimastel sekunditel enda kasuks pöörata, kui 2:2 seisult skooris Edith Pärnik. EMÜ SK poolelt olid mängu resultatiivsemad Edith Pärnik kahe värava ja ühe sööduga ning Reti Väärt ühe värava ja kahe sööduga. Mängu parimateks tunnistati Liina Luih (EMÜ SK) ja Katrin Saare (Sparta).

Finaalseeriat juhib EMÜ SK võitudega 2:1, seeria jätkub juba järgmisel laupäeval, 05.04 Tartus.


Autor: Esko Tõnisson