Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

U-15 saalihokikooli kasvandikud saavutasid meistrivõistlustel teise koha

Reedel, 14.03.2014 saavutas Eesti Maaülikooli Spordiklubi saalihokikooli U15 võistkond omavanuseklassis tubli teise koha. Veerandfinaalis alistati kindlalt SK Noorus võistkond tulemusega 12:2. Mängu resultatiivseimad olid Simon Georg Mahla kolme värava ja viie väravasööduga ja Jakob Poom viskas kuus väravat. Poolfinaalis võideti alles pärast lisaaega Sparta Team Automaailma seisuga 2:1. Finaalis jäädi tulemusega 1:5 alla Jõgeva eakaaslastele.

EMÜ väravavaht Sander Reemets tunnistati kohamängude parimaks väravavahiks, Simon Georg Mahla oli resultatiivseim nii lõunagrupi põhiturniiril (11+6) kui play-off'ides (5+5).

Eks finaalikaotus jääb ikka natuke kripeldama, kuid arvestades rasket poolfinaali enne finaali, siis võib tulemusega vägagi rahule jääda, sõnas võistkonna treener Daniel Matsukevitš. Mängijaid oli vähe ning kolm mängu ühel päeval mängida on väga raske ja finaaliks kahjuks piisavalt energiat ei jätkunud lisas treener lõpetuseks.


Autor: Esko Tõnisson