Suvised lahtiolekuajad

Hea külastaja!

 

Suveperioodil (1. juuni - 31. august) on Spordiklubi avatud kella 10.00-20.00.

 

Fitnessklubi varahommikuste rühmatreeningute külastajatele avatakse klubi kell 08.00. Palume tutvuda treeningplaani (s.h kellaaegadega) Fitnessklubi kodulehel: http://fitness.emu.ee/ruhmatreeningud/ 

 

Spordiklubi on SULETUD 13. ja 14. juuni ning ajavahemikus 1. - 21. juuli 2019. 

 

Ilusat suve!

 

 

 

Saalihoki esindusmeeskond kaotas veerandfinaali

Saalihoki esindusmeeskonna jaoks on hooaeg sel korral kahjuks läbi. Laupäeval, 01.03 võideti kodus võimsalt 10:6 esiliiga meeskonda Viimsi Keppi ja lunastati pääse veerandfinaali. Väravate rohkes mängus olid tublimad Talis Mölder kelle arvel jäi 3 väravat ja üks resultatiivne sööt, Paul-Kristian Padrik ja Jaan Tähiste skoorisid mõlemad kahel korral. Pühapäevases, 02.03 veerandfinaalkohtumises Sparta vastu jäi EMÜ SK kahjuks juba esimese kolmandiku lõpuks 1:4 tagaajaja rolli. Teise kolmandiku lõpuks vähendati vahet küll seisule 4:6, kuid Spartast ette spurtida ei õnnestunud ja mäng lõppes seisuga 5:8. 


Autor: Esko Tõnisson