EMÜ SK II kaotas saalihoki I liiga poolfinaali kohtumise

Pühapäeval, 23.02.14 oli võistlustules, peamiselt Eesti Maaülikooli Spordiklubi saalihokikooli kasvandikest koosnev EMÜ SK II meeskond, kes mängis I liiga poolfinaalis Viimsi Kepp meeskonnaga ja kaotas kohtumise tulemusega 2-8. EMÜ SK meeskonna skoori kasvatasid Maarius Pärn ning Oskar Illak, mõlemad mehed skoorisid mängu kahesandal minutil ja viisid EMÜ meeskonna 2-0 juhtima. Esimese kolmandiku viimasel minutil suutis Viimsi Kepp mängija Madis Kass ühe värava tagasi visata ja kolmandik lõppes seisuga 2-1 EMÜ SK II meeskonna kasuks.

Teine ja kolmas kolmandik kuulusid juba täielikult Viimsi Kepp meeskonnale. Teisel kolmandikul löödi EMÜ SK  väravavõrku kolm vastuseta väravat ja viimasel kolmandikul neli vastusteta väravat. EMÜ SK meeskonnal oli võimalus paaril korral mängu jooksul veel vastaste arvulisest vähemusest värav lüüa, kuid ei suudetud seda ära kasutada.  Mängu lõpus sai Jaak Kaljula visata karistusviske, mis kahjuks ebaõnnestus.


Autor: Esko Tõnisson