Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

Eesti Maaülikooli korvpallimeeskond tuli Eesti meistrivõistlustel viiendaks

Eesti Maaülikooli korvpallimeeskond tuli II liiga Eesti meistrivõistlustel viiendale kohale, kaotades mõlemad veerandfinaalkohtumised Tartu Kalev/Estikole. Hooaja põhiturniiri kohtumised kulgesid Eesti Maaülikooli meeskonnal edukalt, sest saadi edasi tugevamasse vahegruppi. Vahegruppi kohtumised enam nii sujuvalt ei kulgenud, kuna ei suudetud mängu lõppe enda kasuks pöörata ja tänu millele saadi nappe kaotusi. Tugevamas vahegrupis jäädi lõppkokkuvõttes viiendaks, mis tagas ka üldkokkuvõttes hooajal viienda koha.

Eesti Maaülikooli Spordiklubi korvpallimeeskond tänab kõiki toetajaid!


Autor: Esko Tõnisson