Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

Eesti Üliõpilaste meistrivõistlused murdmaasuusatamises

Võistlused toimuvad reedel, 8. märtsil 2013 Nõmme Spordikeskuses, kus suusatatakse Nõmme suusaradadel 2,5 km ringil. Võistlused organiseerib Eesti Akadeemiline Spordiliit koostöös Sisekaitseakadeemia spordiklubiga. Võistlustest saavad osa võtta EASLi liikmesõppeasutuste ja teiste Eesti kõrgkoolide üliõpilased, kehtiva üliõpilaspileti või mõne muu üliõpilasstaatust kinnitava dokumendi esitamisel (vanusepiiranguid ei ole) ning vilistlased, kes on lõpetanud õppeasutuse 2012. a või hiljem. Väljaspool arvestust võivad võistlustel osaleda kõrgkoolide õppejõud ja töötajad ning teised soovijad. Tasuta saavad võistlustel osaleda EASLi liikmeskoolide eelregistreerunud üliõpilased!

5. VÕISTLUSTE KAVA.

18.00    N 5 km vabatehnikas, ühisstardist

18.15    M 10 km vabatehnikas, ühisstardist

19.00    individuaalvõistluste autasustamine

19.30  Teatesprint (2M ja vähemalt 1 N)

Individuaaldistantside võitjatele ning teatevõistluse võitjatele omistatakse Eesti üliõpilaste 2013. a meistri nimetus ning autasustatakse meistrimedali, meene ja diplomiga. Teise ja kolmanda koha saavutanud võistlejaid autasustatakse medali, EASLi diplomi ja meenega. 

Registreerimine toimub (k.a. teatevõistkondade registreerimine) kirjalikult 06.03.2013.a. internetis www.easl.ee e-mail: epp.jalakas@sisekaitse.ee (märkega - osalemine suusa MV, üliõpilane). Võistlused toimuvad, kui nimetatud kuupäevaks on osavõtust teatanud vähemalt 3 EASLi liikmeskooli.

Kohapeale registreerimine ja üliõpilasstaatuse kontroll  toimub kohapeal alates kella 17.00.