Fitness Five kahekordsed meistrid on Karmen Alnek ja Jüri Juurikas

Uue aasta esimese alana oli Eesti Maaülikooli meistrivõistluste kavas Fitness Five. Fitness Five oli meistrivõistluste kavas esmakordselt eelmisel hooajal, siis tegi mehetegusid Jüri Juurikas, kes võitis kõik viis kavas olnud ala ja naistest oli esimene Karmen Alnek. See aasta ei suutnud samuti keegi mõlemale vastupanu osutada ja Fitness Five esikohta suutsid kaitsta meeste arvestuses Jüri Juurikas ja naiste arvestuses Karmen Alnek.

Jüri Juurikas (MMI) kogus meeste konkurentsis viie ala kokkuvõttes 223 punktiga, talle järgnesid Allan Nikopensius (MMI) 207 ja Marek Tšernjavski (MSI) 185 punktiga. Kui eelmisel aastal suutis Jüri Juurikas võita kõik alad, siis sellel aastal napsas oma keha raskusega kükki tegemise ala võidu Allan Nikopensius. Jüri Juurikale jäi "vaid" neli alavõitu, milleks olid surumine rinnalt, biitseps, lõuatõmme ja triitsepsi surumine rööbaspuudel.

Karmen Alnek (MMI) kogus naiste arvestuses kokku 181 punkti ja ta võitis kolm ala, milleks olid surumine rinnalt, kükk ja kõhulihas. Karmenile järgnesid Merit Truus (SK), kes kogus 154 punkti ja võitis biitsepsi ning Kaisa Külaots, kelle punkti saagiks jäi 152 ja temalgi õnnestus võita üks ala, milleks oli rippumine.

Kõikidele alavõitjatele pani auhinnad välja Fitshop.ee.

Üldarvestus kogus kõige rohkem punkte Metsandus- ja maaehitusinstituut, kes sai nii naiste, kui ka meeste arvestuses alavõidu. Teise koha sai Põllumajandus- ja keskkonnainstituut ja kolmandaks tuli ülinapilt spordiklubi esindus. 


Autor: Esko Tõnisson