Korvpalluritel on ees tähtsad vahegruppi kohtumised

EMÜ SK korvpalluritel on ees tähtsad kohtumised Eesti II liiga vahegruppi turniiril, kus on saadud juba üks suureskooriline kaotus. Nimelt kaotati reedel, 18.01.13 Põlvast pärit BC Kala meeskonnale tulemusega 67:93. 

Alguses saadi küll oma mängumootor ilusti käima ja mindi kümne punktiga ette, kuid Põlva meeskonna maa-ala kaitse võttis maaülikooli palluritel hoo täielikult maha ning kaugvisete tabavus jättis  terves mängus soovid. Hilisemad pingutused agressiivsemalt mängida ei kandnud edu ja BC Kala mängijad said sellest vaid indu juurde ja tabasid mängust viskeid väga hea protsendiga. 

Homme, 23.01.13 on ees mäng eelmise hooaja võtja ja selle hooaja suurfavoriidi Nõmme RIM-iga, pärast mida kohtutakse Tartus järgmisel kolmapäeval,  30.01.13 kell 20.30 juba linnarivaali Tartu Kalev/Estiko-ga. Järgmine kodumäng toimub reedel, 08.01.13 kell 18.45, kus võetakse vastu jälle Nõmme RIM meeskond.  
 

Autor: Esko Tõnisson