Suvised lahtiolekuajad

Hea külastaja!

 

Suveperioodil (1. juuni - 31. august) on Spordiklubi avatud kella 10.00-20.00.

 

Fitnessklubi varahommikuste rühmatreeningute külastajatele avatakse klubi kell 08.00. Palume tutvuda treeningplaani (s.h kellaaegadega) Fitnessklubi kodulehel: http://fitness.emu.ee/ruhmatreeningud/ 

 

Spordiklubi on SULETUD 13. ja 14. juuni ning ajavahemikus 1. - 21. juuli 2019. 

 

Ilusat suve!

 

 

 

Eesti Maaülikooli korvpallurid võitsid hooaja esimese mängu

Laupäeval, 29.09 mängisid oma hooaja esimese ametliku mängu Eesti Maaülikooli korvpallurid, kes alistasid kodusaalis Eesti meistrivõistluste II liiga raames peetud kohtumises Saku korvpalliklubi tulemusega 74:66. Mängu esimene pool mängiti Eesti Maaülikooli pallurite taktikepi järgi, kui poolaeg võideti tulemusega 32:28. Kolmanda veerandaja alguses said maaülikooli korvpallurid kiirrünnakutes suure edu sisse, kuid see mängiti ka sama kiiresti maha. Viimane veerandaeg algas seisult 45:49 külalismeeskonna eduseisult, kuid kodumeeskond võitles ilusti mängu lõpuni ja saavutas viimase veerandaja keskpaigaks juba eduseisu, mida enam käest ei antud. Eesti Maaülikooli Spordiklubi meeskonna parimad olid Andrei Vorobjov  ja Taavi Randoja, kes viskasid vastavalt 16 ja 15 punkti.


Autor: Esko Tõnisson