Tudengijalgpall võitis EMÜ võistkond Siit tuleb purakas

Tudengijalgpalli 2012 viimasel võistluspäeval , 27.09.2012 olid järele jäänud vaid neli võistkonda kaks Tartu Ülikoolist, üks Eesti Maaülikoolis ja Eesti Lennuakadeemiast.  Esimeses poolfinaalis kohtusid omavahel EMÜ võistkond Siit tuleb purakas ja TÜ sats Päkapikk, kes alistus pingevabas mängus Siit tuleb purakale tulemusega 3:0. Teine poolfinaal ELA ja KKS III vahel kujunes juba pingelisemaks, kust  võitjana väljus, alles pärast penaltiseeriat, KKS III võistkond.

Finaal ja kolmandakoha mängud olid skooririkkad ja pingevabad, kuna finaalis võitis Siit tuleb purakas KKS III võistkonda 4:0 ja kolmandakoha mängus alistus Päkapikk ELA võistkonnale tulemusega 4:1.

Turniiri edukamaks väravakütiks tuli Marek Tšernjavski (Siit tuleb purakas) üheksa väravaga, talle järgnes viis väravat löönud Kaspar Kaldoja (KKS III). Parima väravahi tiitli pälvis Kaur Lõhmus. Parim meesmängija oli Burhan Samil Ciftci ja parim naismägijaks sai RAILI PÄRT

Turniiri korraldajad tänavad kõiki osalejaid ja toetajaid. Kohtumiseni juba järgmisel aastal!


Autor: Esko Tõnisson