Tudengijalgpalli edasipääsejad selgunud

Reedel lõppesid Tartu kõrgkoolidevahelise jalgpalliturniiri alagrupimängud. Kokku osales alagrupimängudes  28 võistkonda, kellest moodustati seitse neljast alagruppi. Igast grupist pääsesid 16-ne parema hulka edasi kaks esimest ning lisaks neile ka kaks parimat kolmanda koha saavutanud võistkonda. Alagrupiturniiril saavutas viis võistkonda kolmanda koha kolme punktiga. Kaks nn „Lucky Looserit“ selgusid löödud ja sisse lastud väravate suhte põhjal ning arvesse võeti ka seda, et ei oleks antud ühtegi loobumisvõitu. Sellise analüüsi tulemusena said paremate kolmanda kohtadena edasi ELA ja FC John Skeleton (TTHKK). Kuna nimetatud võistkondade väravate suhe oli sama, siis toimus nende järgmise ringi paigutus loosi teel.

 

Tartu kõrgkoolidevaheline jalgpalliturniir jätkub juba esmaspäeval kaheksandikfinaalidega. Mängude täpne ajakava ja süsteem on leitav kodulehelt

Kõik võistkonnad, kes sel korral edasi ei pääsenud on kindlasti oodatud järgmistele mängudele kaasa elama. Kindlasti tuleks tulla ka Tudengijalgpalli autasustamisele ja järelpeole, mis toimub juba 27. septembril algusega kell 22.00 ööklubis Atlantis. Ööklubisse sissepääs kõigile Tasuta!

Turniiri kulgemist ja pilte saab jälgida ka Tudengijalgpalli kodulehel http://sport.emu.ee/tudengijalgpall   


Autor: Tauri Tilk