Tartu Linnasprindi vahetulemused

Tartu Linnasprindi selle hooaja viimane etapp toimub juba sel kolmapäeval, 26. septembril Raekoja Platsil. Pinge on õhus olnud juba terve aasta ning nüüd selguvadki kolme etapi põhjal parimad paarisorienteerujad. Lisaks jagatakse välja Tartu linna meistritiitlid parimatele koolidele.

Hetkeseisuga juhivad meesteklassis võistlust Marek Karm ja Uku-Laur Tali 150 punktiga ning naisteklassis Heleene Tambet ja Marili Zimmermann 180 puntkiga. Koolipoiste arvestuses juhivad seni kaks toimunud etappi võitnud Rimmo Rõõm ja Gregor Soodla Tartu Kivilinna Gümnaasiumist (200 punkti) ning koolitüdrukute arvestuses Marianne Haug ja Kristiine Aluvee Hugo Treffneri Gümnaasiumist (160 punkti).

Hetkel on koolide arvestuses punktitabelit juhtimas Tartu Kommertsgümnaasium, kelle järel Hugo Treffneri Gümnaasium ja Tartu Kivilinna Gümnaasium.

Täpsema punktitabeli leiate siit.