Tudengijalgpalli 2012 III päev

Eile, 20.09.2012 lõppes kolmas alagrupimängude päev. Ühtlasi selgusid ka esimesed kaheksandikfinaalidesse edasipääsejad, kuna A, B, F ja G alagrupimängud said eilsega ühele poole. A- alagrupist pääsesid edasi Päkapikk (TÜ) 7 punktiga ja FC Sellid (EMÜ) 5 punktiga, B-alagrupist jõudsid kaheksandikfinaali  7 punktiga TÜ Majandus 1  ja 5 punktiga JK Sutsaki (TÜ), F-alagrupist said edasi Juura II (TÜ) 7 punktiga ja Nibutill (EMÜ) 5 punktiga ning G-alagrupist pääsesid edasi TTÜ 7 punktiga esimesena ja Jürgen Jupits & Co 7 punktiga teisena. Ootele jäid veel kaks paremat kolmanda koha saajat ELA ja Sergei Pareiko (TÜ).

Peale tänaseid viimaseid alagrupimänge on selged ka ülejäänud kolme alagrupi kaks esimest edasipääsejat ning kaks paremat kolmanda koha omanikku, kes samuti pääsevad kaheksandikfinaali.

 

NB! . Järgmisel neljapäeval, 27. septembril toimub Tudengijalgpalli afterparty klubis Atlantis, kus toimub ka võistluse autasustamine. Üritus algab kell 22.00, sissepääs TASUTA. Õhtu on täis üllatusi!

Võistluste tulemused ja pildid leitavad tudengijalgpalli kodulehel http://sport.emu.ee/tudengijalgpall

Kohtumiseni juba turniiril!


Autor: Tauri Tilk