Tartu kõrgkoolidevahelise jalgpalliturniiri I võistluspäev

Tartu kõrgkoolidevahelisel jalgpalliturniiril on lõppenud esimene võistluspäev. Alates esimesest mängust peale oli näha, et tulemas on väga võitluslikud ja põnevad mängud. Ükski võistkond ei andnud vastastele lihtsaid lahinguid. Kõik võitlesid vapralt, et kaitsta enda väravat aga samas proovisid hoolega toimetada palli vastaste väravasse.  

Esimese päeva põnevates mängudes osales 14 võistkonda ning 12-nes peetud kohtumises löödi 8 väravat.  Homme 19. septembril on võistlustules järgmised 14 võistkonda, nende hulgas ka kaks välistudengitest moodustatud rahvusvahelist tiimi. Homne päev tõotab tulla samuti väga kaasahaarav ning täis emotsioone. Esimene mäng algab kell 14.30. Ole kindlasti kohal!

 

Tulemused, alagrupid, ajakavad ja väravalööjate edetabel on nähtav kodulehel aadressil http://sport.emu.ee/tudengijalgpall 

NB! Võistkonna esindajad peavad turniiril kohal olema varem, et kontrollida võistkonna nimekiri. Korkidega jalgpallijalatsid pole lubatud!

Kohtumiseni juba turniiril!


Autor: Tauri Tilk