SEB Tallinna Maratonil sai Jan Õiglane 10km distantsil teise koha

Pühapäeval, 9 septembril toimunud Tallinna SEB maratonil, sai 10 km distantsil Eesti Maaülikooli Spordiklubi esindav Jan Õiglane üldarvestuses ajaga 32,38 minutit kuuenda koha ja noorsoo klassis teise koha. Veel osalesid meeste arvestuses meie klubi saalihoki mängija Juhani Võik, kes jooksis välja aja 39,02 min. ja tuli sellega üldarvestuses 66. kohale (noorsoos 13. koht) ja korvpallur Markus Erik Volke, kes läbis 10km distantsi ajaga 39,08min ja sai selle tulemusega 68. koha. (noorsoos 14. koht).

 

Naiste arvestuses tuli Helina Kurtis ajaga 43,08 min. 16. kohale ja tüdrukute arvestuses esimesele kohale. Veel osales 10 km distantsil väsimatu Eesti Maaülikooli Spordiklubi klienditeenindusjuht Irina Vilipson, kes jooksis end naiste arvestuses 99. kohale ja oma vanuseklassis N50 neljandale kohale.


Autor: Esko Tõnisson