EMÜ Spordiklubi kutsub viiendale finaalmängule

Eesti Maaülikooli spordiklubi saalihokinaiskond võõrustab laupäeval, 14. aprillil kell 17:00 Tartus, Maaülikooli spordihoones Eesti valitsevat meisternaiskonda SK Saku Fortunat naiste liiga otsustavas viiendas finaalmängus.

Finaalseeria on kulgenud vahelduvalt, mõlemad võistkonnad on võitnud ühe mängu kodu- ja võõrsilväljakul. Eelmises, neljandas mängus oli Tartlannadel võimalus seeria lõpetada kuid mäng kulges Saku dikteerides. EMÜ'l olid oma väravalöömise võimalused ka selles mängus kuid enamasti oli kas sihik paigast või tõrjus kavatsused Fortuna väravavaht.

"Game 5" tõotab tulla põnev ja pingeline, võiduvõimalused on 50-50. Kõik saalihoki huvilised on oodatud Tartusse, EMÜ spordihoonesse head Eesti naiste saalihokit nautima, prii pääse kõigile.

TERETULEMAST!