EMÜ SK maadlejad tõid meistrivõistlustelt koju 10 medalit

Kahel viimasel nädalavahetusel selgitati välja 2012.aasta meistrid kreeka-rooma, vaba- ning naistemaadluses. Esimesel nädalavahetusel peeti maha tulised matilahingud, kui Jõgeval toimusid täiskasvanutele Eesti meistrivõistlused kreeka-rooma maadluses. Meie sportlased naasesid nelja medaliga. Kuni 55kg kategoorias võitis pronksmedali Keith Štšeglov. 66kg meeste seast riputati pronksikarva medal kaela Kristjan Tootsile. Kolmas oli ka Silver Tõgen ja seda, kuni 74kg maadlejate seas. -84kg kategoorias võitis pronksmedali Veiko Proovel.

 

Noormeeste tublid saavutused tõid Tartule linnade ning maakondade arvestuses esimese koha.

Veebruari teisel nädalavahetusel kogunesid rekordiliselt 99 maadlejat Paidesse, et selgitada välja täiskasvanute Eesti meistrid vabamaadluses ning naistemaadluses. Pika päeva õhtuks oli tarvis välja selgitada, keda saame 2012. aastal nimetada Eesti meistriteks.

EMÜ SK maadlejatest oli põhjust poodiumile astuda kuuel sportlasel. Nii Keith Štšeglov(-60kg) kui ka Kristjan Toots(-66kg) tõid taaskord endaga kaasa pronksised medalid. Naised maadlesid Eesti meistrivõistlustel neljas kaalukategoorias. EMÜ SK naismaadlejad tõid igast kaalust koju ka medali. Kuni 48kg naiste seas oli võitmatu Maria Kilk, kes võttis kindlalt oma konkurentide eest Eesti meistritiitli. Kuni 55kg naistest tuli pronksmedalile Margit Korotkova.  Kaisa Muutra(EMÜ SK) võitles end kolmandaks kuni 63kg naistest ning Gerlin Järvela tegi sama kuni 72kg naiste seas.

Maaülikooli naismaadlejad saavutasid võistkondlikult üheksa klubi arvestuses teise koha!


Autor: Maria Kilk