Naiskond taas võidukas

Pühapäeval, 18.detsembril võitis naiskond mullust meistrit SK Saku Fortunat seisuga 4:1. Selle võiduga läks EMÜ SK naiskond ka turniiritabelit juhtima.

Treener Talis Mölder ütles, et kaitsemäng oli seekord tõsiselt proovil ja õnnestus suurepäraselt. Ta lisas, et võistkonna valmistumine ja keskendumine mänguks oli tipptasemel. „Täna olime parem võistkond ja väärisime võitu igati,“ rääkis ta, „otsustavad mängud aga mängitakse kevadel, nii et upsakust lubada ei saa. Küll aga on mõnus minna jõulupausile võiduga!“

Tartu läks 1:0 kohtumist juhtima 8.ndal minutil, kui Kaisa Aruaas lõi väravavahi selja taha Sirli Nellise söödetud palli. 18.minutil Triin Voolaid Saku poole pealt küll viigistas mängu, kuid juba 20.minutil suunas palli väravasse ka Triin Pähn (sööt Liina Luihilt). Esimesele vaheajale läks Tartu niisiis 2:1 eduseisuga.

Teisel kolmandikul realiseeris Liina Luih väravaks Margit Keerutaja söödu ning Ester Malmström vormistas punktiks ka Sirli Nellise söödu. Nellis valiti ka mängu parimaks.

Naiskonna järgmine kohtumine leiab aset 15. jaanuaril, kui kodusaalis minnakse vastamisi Kuusalu Eluterve Naisega.


Autor: Marii Kangur