Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

Naiskond jätkas võidulainel

Laupäeval, 10.detsembril võitsid EMÜ SK naised Tapa spordihoones Tamsalu EBEt seisuga 6:3. Treener Talis Mölder ütles, et Tapal sai üle pika aja näha pingelist naiste saalihokilahingut. „Mõlemad naiskonnad mängisid aktiivset üleväljakaitset, mis tekitas kiireid vasturünnakuid mõlemas suunas,“ lisas ta.

 

Kuigi mängu esimeses pooles realiseeris Tamsalu eesotsas Triinu Salustega (kaks väravat ja üks resultatiivne sööt) kiirrünnakuid efektiivsemalt, kaldus mänguaja kuludes pallivaldamise protsent rohkem siiski EMÜle ning tartlannad pääsesid enam pealeviskeid sooritama. 
 
Marii Kangur viskas kaks väravat ja andis resultatiivse söödu, Liina Luih viskas samuti kaks väravat ning valiti mängu parimaks. Kaisa Aruaas ja Sirli Nellis viskasid mõlemad ühe värava ja andsid ühe resultatiivse söödu, Siiri Nork ja Triin Pähn panustasid ühe resultatiivse sööduga.

"Mängijate tehniline kvaliteet ja füüsiline võimekus on heal tasemel, väärisime võitu igati. Raskusi oli rohkem kaitsevalmidusega, sest tugevaid vastaseid ei ole seni olnud ja põhitegevus on olnud ründamine," kommenteeris treener Talis Mölder.
 
EMÜ SK naiskond on uuesti võistlustules järgmisel pühapäeval, 18.detsembril maaülikooli spordihoones, kui kohtutakse valitseva meistri SK Saku Fortunaga.

 


Autor: Marii Kangur