Täna Jõgeval mängiti U19 neidude Eesti saalihoki meistrivõistluste 2.etapp.

EMÜ SK noored naissaalihokkarid ei olnud enne tänast veel oma lühikese karjääri jooksul ametlikku võistlusmängu võitnud. Nüüd aga said võidujoovastust nautida koguni etapi mõlemas mängus. Esimesena jooksis vastu kohalik Jõgeva SK Selver/Tähe, Tartu tüdrukud valmistusid mänguks väga korralikult ega jätnud mängus midagi juhuslikkuse hoolde. Kapten Edith Pärnik viskas kolm väravat, Kristin Mahla viskas ühe värava ja andis resultatiivse söödu, Kristin Penu ja Piret Puidak viskasid samuti mõlemad ühe värava ja Selena Tammiste toetas resultatiivse sööduga. Väravavaht Nel Välb koos kaitseliinis domineerinud Eva Maria Shepeli, Laura Heinoja ja Sharlotte Marleen Kõverikuga võitlesid ennastohverdavalt selle nimel, et vastaste väravalöömise üritusi nurjata. Lõpptulemus 6:1 Tartu kasuks.

Teises mängus asetus sel hooajal juba teist korda vastu SK Saku Fortuna võistkond. Esimesel etapil pidi EMÜ alla vanduma alles pärast kümnendat karistusviskeseeriat, nüüd sai revašivõimalus realiseeitud raske aga mõnusa võidu näol. Juba esimesel mänguminutil jäid EMÜ tüdrukud 1:0 kaotusseisu kuid võitlus, tagaajamine ja võidujaht jätkus kuni mängu viimse hetkeni. Edith Pärnik ja Kristin Penu viskasid väravad Selena Tammiste ja Piret Puidaku söötudest, väravavaht Nel Välb tõrjus 12 vastase pealeviset. Lõpptulemus 2:1 Tartu kasuks.

"Positiivne areng on selgelt nähtav aga meele teeb eriti rõõmsaks teadmine, et tüdrukud suudavad veel paremini mängida juba praegu. Kõige rohkem on arenguruumi vastupidavusvõimekuses" kommenteeris treener Talis Mölder.

 


Autor: Talis Mölder