Uudised

Veel uudiseid

EMÜ MV Pokkeris

10:04 10.04.2024
Taaskord leidis aset populaarne Eesti Maaülikooli meistrivõistlus pokkeris, mille sellel

Saku I liiga tulised poolfinaalid algasid - seeriat asusid juhtima Tere Kadrina Karud ja Eesti Maaülikool/Evocon

08:46 08.04.2024
Neljapäeval toimusid poolfinaalseeria, mis algas põnevusmänguga Eesti Maaüliko

Laupäeval (06.04.24) on I korruse jõusaal suletud kell 14.00-19.00

17:14 03.04.2024
Seoses eriüritusega on I korruse jõusaal suletud laupäeval (06.04.2024) kell 14.00-

Palju õnne - Eesti Maaülikooli saalihoki naiskond on Eesti Meister!!

08:31 01.04.2024
Eesti naiste finaalseerias kohtusid kolmandat korda Sparta ja Eesti Maaülikool. Tallinnas &Otil

EMÜ MV SpikeBall

13:01 25.03.2024
EMÜ spikeballi meistrivõistluste etapp on põnevalt läbitud!  EMÜ s

Kevad käes ning hooaeg lõpusirgel

10:27 25.03.2024
Eesti Maaülikooli saalihokinaiskond läks finaalseeriat 2-0 juhtima. Eesti-Läti ü

EMÜ SK saalihokimeeskonnad ei suutnud liidreid üllatada

Pühapäeva õhtul kohtusid Eesti Maaülikooli spordihoones paf saalihoki meistriliigas omavahel tabeliliider TTÜ/Team Exel ja EMÜ SK.

Kodumeeskonna probleem mitmetes käesoleva hooaja mängudes on olnud jätkusuutlikkuse puudumine, samuti ka seekordses mängus. Esimesed 10 minutit esitatakse meistriliiga tasemel head mängu, oldakse vastastega võrdsed, kohati isegi vastastest selgelt paremad. Pärast esimese mängukolmandiku poole aja möödumist sageneb algajalike eksimuste ja tehnilise praagi arv oluliselt, mängujoonisest lastakse lahti ja pärast vastaste esimesi väravaid toimub kiire murdumine.

"Teised meistriliiga meeskonnad on komplekteeritud mängijatest, kes on aastaid mänginud meistriliigas. Meil puudub kogemus, mis tuleb esile taseme kõikumise näol. Kohati on etteasted priimad, kohe aga kui keskendumine hakkab vankuma, karistab vastane. See ongi meistriliiga ja madalamate liigade vahe, mida tase kõrgemale, seda väiksemaks muutub õnne-faktor ja kogemused otsustavad mängu tulemuse" analüüsis mängiv treener Talis Mölder. "Peame õppima kiiresti, sest hooaeg on veel pikk ja kõik on võimalik, mängud on näidanud, et tasemevahe on siiski marginaalne. Peame olema vaimselt tugevad, noore inimese psüühikale on kaotustejada loomulikult rängaks koormaks. Usk hakkab vankuma ja käsi värisema, sellest on vaja üle saada" jätkas Mölder.

Mängu käik ja tulemus siin:

http://www.saalihoki.ee/Protokoll.aspx?id=oRy0daKqdxs=&cr=1

Laupäevaõhtul kohtusid samas kohas meistriliiga mängu meeskondade duubelmeeskonnad esiliiga kontekstis. Mäng oli algusest lõpuni tasavägine triller. Väravalöömise võimalusi oli riburadapidi mõlemale poole, kohale tulnud pealtvaatajate seltskond sai meelelahutust rohkem kui rubla eest, kusjuures sissepääs esiliiga mängudele on tasuta. EMÜ SK II meeskonnast tõstaks esile ühe mehe teiste hulgast, kogenud mängumees Janno Kaur näitas füüsilistest vaevustest hoolimata noortele meeskonnakaaslastele nii mõneski olukorras ABC-eeskuju - "saalihokimäng on ülimalt nauditav oma lihtsuses kui vältida edevust, mis noorematel mängijatel kipub vahest primaarseks olema" lausu Kaur mängujärgselt. Selle mängu tegid ära TTÜ/Ääsmäe mängijad Kenneth Lond kes viskas 5 väravat ja Mikk Jüristo kes andis 4 resultatiivset söötu.

Mängu käik ja tulemus:

http://www.saalihoki.ee/Protokoll.aspx?id=FsDmzF8hwj8=&cr=1

EMÜ duubelmeeskond on ühtlane ja perspektiivikas, kuna eelmise hooaja meeskonnast viisikujagu mängumehi tõsteti esindusmeeskonda, on uued tegijad juba kohtadele asunud ja koguvad vaikselt hoogu. Kuigi mängutulemuste järgi ei ole hooaeg alanud kõige paremini, on eesmärgid asetatud kõrgele. "Tegeleme pidevalt mängu ja mängijate arendamistööga ning usun, et peagi on oodata ka paremaid tulemusi" arvas treener Talis Mölder.



Allikas: Talis Mölder