Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

EMÜ tennise meistrid on Ott Raidla ja Maria Pantazi

Pühapäeval, 13.novembril selgitati Eesti Maaülikooli meistrid tennise üksikmängus naiste ja meeste arvestuses. Nagu juba tavaks saanud, oli meistrivõistlustel esindatud kõik instituudid ja spordiklubi. Kokku osales 29 tenniseentusiasti, kellest mõned kindlasti juba kõigil kolmel tennise turniiri osalenud.

Meeste alagrupifaas möödus rahulikult mõne üksiku pingelise matšiga, kuna taseme vahe andis tunda. Kõige põnevamad matšid mängiti loomulikult playoffis, kus näiteks poolfinaalis alistas tudeng Märt Väljaots (VLI) MMI direktori Paavo Kaimre kiires lõppmängus seisuga 7:6. Hr. Kaimre ei lasknud pärast pikka ja pingelist mängu jalga sirgeks ja võitis kolmanda koha matšis spordiklubi juhatajat Rait Rodi kindlalt tulemusega 6:1. Meeste finaalis said kokku juba alagrupis omavahel mõõtu võtnud Märt Väljaots (VLI) ja Ott Raidla (MSI), nagu ka alagrupimängus võttis Ott Raidla kindla võidu.  

Kui meeste turniiril oli näha mõnda pingelist mängu, siis naiste turniiri võitis kindlalt Maria Pantazi (VLI), kes oli vastastest igas elemendis kindlalt üle.


Autor: Esko Tõnisson