Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

EMÜ SK saalihokimeeskond alustab laupäeval uut hooaega võõrsilmänguga Jõgeva SK Selver/Tähe vastu.

Suured muutused on toimunud suve jooksul EMÜ meeskonnas. Meeskonna peatreeneri ametikohustusi kaks viimast hooaega täitnud Veiko Raudsepp siirdus Eesti meistermeeskonda SK Augur kus asub täitma väravavahi ülesandeid. Klubist lahkusid veel väljakumängijad Mikko Purmonen Soome II divisjoni meeskonda Pyhäselän Urheilijat, Martin Karis SK Augur, Timmo Zimmermann, Targo Treial ja Keio Kanna Jõgeva SK Selver/Tähe, Ott Ahonen Viljandi Metall ja Maanus Puskar Sparta Team Automaailm. EMÜ SK soovib kõikidele lahkunutele edu ja kõike paremat uutel väljakutsetel.

Lisaks vahetasid esindusmeeskonna rolli duubelmeeskonna koha vastu Markus Mekk, Janno Kaur ja Rein Kruusat kes kõik aga sellest hoolimata võivad iga hetk osaleda ka meistriliiga mängudel.

Põhivõistkonna uued mängijad tulevad peamiselt omast duubelmeeskonnast, Keijo Lehes, Juhani Võik, Tauri Turk, Mihkel Kaasik, Sander Mägi ja väravavaht Taavi Lepik on sellest hooajast kinnitanud koha meistriliiga meeskonna koosseisus. Silver Nork Tapa SHK-st on ainus uus mängumees kes tuli väljastpoolt oma klubi.

Varasematest hooaegadest jätkavad Paul Kristjan Padrik, Daniel Matsukevits, Andres Tiinonen, Talis Mölder, Allan Grishakov, Kaspar Jõgar, Sten Kõiv, Madis Kirsipuu ja Tõnis Vainomäe. Mängiva treeneri ülesandeid valisid mängijad täitma Talis Mölder'i, kapteni kohustusi asub täitma Paul Kristjan Padrik ja uued abikaptenid on Andres Tiinonen ja Allan Grishakov.

Hooaja ettevalmistus algas juba juuli lõpus ja treening graafik on olnud tihe. Mängijad on tegutsenud pühendunult ja vaimsus on hea, samuti ei saa kurta hetke füüsilise konditsiooni üle. Põhiprobleemideks saab kindlasti alguses olema kogenematus ja tehnilised oskused.

Kahel tugevatasemelisel hooajaeelsel kontrollturniiril võite ei nopitud aga andsid hea ülevaate ning tõid välja probleemseid tegureid mida oleme üritanud treeningutel parandada.

Eesmärk on üleüldiselt arendada mängijaid ja meeskonna mängupilti ning seeläbi saavutada eelmisest hooajast parem koht Eesti meistrivõistlustel.