Suvised lahtiolekuajad

Hea külastaja!

 

Suveperioodil (1. juuni - 31. august) on Spordiklubi avatud kella 10.00-20.00.

 

Fitnessklubi varahommikuste rühmatreeningute külastajatele avatakse klubi kell 08.00. Palume tutvuda treeningplaani (sh kellaaegadega) Fitnessklubi kodulehel: http://fitness.emu.ee/ruhmatreeningud/ 

 

Spordiklubi on 20. augustil SULETUD. 

 

Ilusat suve!

 

 

 

Jalgpallurite hooaeg lõppenud

Eesti Maaülikooli jalgpallimeeskond lõpetas hooaja III liigas üheksandal kohal. Terve hooaja peale õnnestus kahekümne kahest mängust võita  5, kaotada 13 ja mängida viiki 4 kohtumist. Endale lasti lüüa 79 väravat, seejuures sahistati ise vastaste väravat 26. korral. Meeskonna edukaim värava kütt oli Viljar Arula, kes skooris spordiklubi meeskonna eest kokku 12 väravat. Ühes mängus Tartu Ülikooli Fauna vastu suutis Arula ka kübaratriki sooritada.