Uudised

Veel uudiseid

Saku esiliigas sai II koha Eesti Maaülikool/Evocon võistkond

10:28 24.04.2024
Saku I liiga sai laupäeval üliemotsionaalse hooajalõpu, kui 2300 silmapaari (absolu

Spordihoone on 1. mail suletud 

10:53 23.04.2024
1. mail on spordihoone suletud.  On May 1st, the sports building is closed.    Ilu

EMÜ MV Pokkeris

10:04 10.04.2024
Taaskord leidis aset populaarne Eesti Maaülikooli meistrivõistlus pokkeris, mille sellel

Saku I liiga tulised poolfinaalid algasid - seeriat asusid juhtima Tere Kadrina Karud ja Eesti Maaülikool/Evocon

08:46 08.04.2024
Neljapäeval toimusid poolfinaalseeria, mis algas põnevusmänguga Eesti Maaüliko

Palju õnne - Eesti Maaülikooli saalihoki naiskond on Eesti Meister!!

08:31 01.04.2024
Eesti naiste finaalseerias kohtusid kolmandat korda Sparta ja Eesti Maaülikool. Tallinnas &Otil

EMÜ MV SpikeBall

13:01 25.03.2024
EMÜ spikeballi meistrivõistluste etapp on põnevalt läbitud!  EMÜ s

Tudengijalgpalli meistrivõistlustel algab täna viimane alagrupimängude päev

Eile, 21. septembril selgusid Eesti Maaülikooli spordihoone kõrval jalgpalliväljakul  esimesed tudengijalgpalli edasipääsejad.  Vaatamata vesisele ilmale oli mängudes palju võitlust ja emotsiooni.

Kõige tulisema kohtumise pidasid maha B-alagrupi võistkonnad Raatuse Dorm Team 2 ja eelmisel aastal hõbemedali saavutanud võistkond Kehakultuur II. Peale kahte tulist poolaega ja mitmeid suurepäraseid võimalusi mõlemale poolele, lõppes kohtumine väravateta viigiga. Tulemus rahuldas Kehakultuur II võistkonda, kuna väravate suhe eelmistes mängudes oli nende kasuks ning see tagas neile alagrupi võidu ja eriauhinna RedBull´i poolt. Raatuse Dorm Team 2 kogus 7 punkti ja  pääses samuti alagrupist edasi.

Eile lõppesid mängud ka C-alagrupis, kus suuresti eelmise aasta pronksivõistkonna liikmetest moodustatud EMÜ võistkond FC Sellid võitsid kõik kolm alagrupi kohtumist ning pääsesid täiseduga kuueteistkümne parema hulka. Teine edasipääseja samast alagrupist oli TÜ võistkond Sergei Pareiko, kes lõpetas alagrupiturniiri 4 punktiga.

Kuigi Tartu Tervishoiu Kõrgkool on esindatud üksnes ühe võistkonnaga on see siiski komplekteeritud tugevatest mängijatest. Kaks võitu ja viik tagas neile E-alagrupi esikoha, jättes samas alagrupis 5. Punktiga teiseks võistkonna KKS. Suur lootus pääseda kuueteistkümne parema võistkonna hulka on ka TÜ võistkonnal JK Sutsaki, kuna praegusel hetkel on nad nelja lõppenud alagrupi peale parim kolmanda koha võistkond 4. punktiga.

G-alagrupist pääses edasi kaks TÜ võistkonda: Viive 46 ja Šušnjakk. Selles alagrupis lõppesid pooled mängud viigiliselt, mis näitab, et tegemist oli väga ühtlase alagrupiga. Viive 46 kogus alagrupiturniiril seitse punkti ja võistkond Šušnjakk pääses teisena edasi nelja punktiga. Kolmandaks-neljandaks jäänud võistkonnad Seewald ja Metsarahvas kogusid mõlemad võrdselt kaks punkti.

Täna, 22. septembril lõppevad mängud ka A, D ja F-alagruppides, misjärel selguvad viimased kaheksa edasipääsejat. Vaata ka Tudengijalgpalli lingi alt tekkinud play-offi paare.