Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

Üliõpilasspordi sügisene võistlushooaeg on algamas

Üliõpilased on taas alustanud õpinguid ning kõrgkoolides on ka treeningud alanud. Sügisel on ees Eesti üliõpilaste meistrivõistlused veel mitmel alal.

Juba septembri lõpus algavad üliõpilaste meistrivõistlused piljardis alagrupiturniiridega nii Tartus kui Tallinnas. Sellele võistlusele on oodatud erineva tasemega üliõpilased kõigist kõrgkoolidest. Finaal toimub järgmisel kevadel Tallinnas.

Tavapäraselt toimuvad judo ning maadluse meistrivõistlused sügisel. Loodame, et kõik judokad ja maadlejad leiavad võimaluse neil võistlustel osaleda, kuna mõlemad alad on kavas ka 2013. aasta universiaadil Kaasanis.

Tähtsad on meistrivõistlused pallialadel, sest võitjavõistkonnad saavad õiguse osaleda järgmisel aastal kõrgkoolide Euroopa meistrivõistlustel, kus on võimalik kohtuda väga heade ning tugevate vastastega.

Ei unustata ka harrastajaid, neile toimub TudengiPall, kus kõik huvilised saavad oma võimeid teistele ja iseendale näidata.

Kõikide võistluste juhendeid saate vaadata meie kodulehe kalendri alt.

Edukat üliõpilasspordiaastat!


Autor: Ants Veetõusme