Suvised lahtiolekuajad

Hea külastaja!

 

Suveperioodil (1. juuni - 31. august) on Spordiklubi avatud kella 10.00-20.00.

 

Fitnessklubi varahommikuste rühmatreeningute külastajatele avatakse klubi kell 08.00. Palume tutvuda treeningplaani (sh kellaaegadega) Fitnessklubi kodulehel: http://fitness.emu.ee/ruhmatreeningud/ 

 

Spordiklubi on 20. augustil SULETUD. 

 

Ilusat suve!

 

 

 

Syunin piirdus 9. kohaga ja Kits 10.

Medalimõtetega EM-ile sõitnud Igor Syunin sai Ostravas toimuvatel noorsoo Euroopa meistrivõistlustel kolmikhüppe finaalvõistlusel üheksanda koha. Syunini parimaks jäi 16.25, mille ta hüppas avavoorus. Teisel katsel sai ta kirja 16.03, kolmanda katse astus üle.

Keio Kits lõpetas meeste 1500 meetri jooksu ajaga 3.52,92, mis andis 10. koha. Pingelises finaaljooksus võitis kuldmedali prantslane Florian Carvalho 3.50,42-ga. Keio Kits edestas finaalis kahte jooksjat.