Suvised lahtiolekuajad

Hea külastaja!

 

Suveperioodil (1. juuni - 31. august) on Spordiklubi avatud kella 10.00-20.00.

 

Fitnessklubi varahommikuste rühmatreeningute külastajatele avatakse klubi kell 08.00. Palume tutvuda treeningplaani (sh kellaaegadega) Fitnessklubi kodulehel: http://fitness.emu.ee/ruhmatreeningud/ 

 

Spordiklubi on 20. augustil SULETUD. 

 

Ilusat suve!

 

 

 

Syunin ja Kits pääsesid avaringist edasi

Mõlemad Eesti Maaülikooli Spordiklubi esindavad sportlased Keio Kits ja Igor Syunin pääsesid Tšehhis Ostravas Euroopa noorsoo meistrivõistlustel lõppvõistlusele. Keio Kits sai täna Tšehhis Ostravas Euroopa noorsoo meistrivõistlustel 1500 m teises eeljooksus kolmanda koha, läbides distantsi ajaga 3.46,24 ja pääses kohaga otse edasi finaali. Sama saavutusega sai hakkama ka Igor Syunin, kui ta hüppas Ostravas eelvõistlusel kolmikut 16.32 ja pääses kolmandana finaali.