SAALIHOKI SUVELAAGER 2011

6. - 15. juuni korraldasid Eesti Maaülikooli Spordiklubi noortetreenerid Tõrvas saalihoki suvelaagri 10-15 aastastele nootele.  Laagris osales pea 30 saalihokihuvilist, kes peamiselt olid EMÜ SK saalihokikooli kasvandikud. Laagri eesmärgiks oli pakkuda noortele mitmekülgset sportimise võimalust, arendada võistkonnas üksteisega arvestamise kommet, lihvida saalihoki erialaseid oskusi ning süvendada saalihokihuvi. Lisaks jooksmisele, võimlemisele ja ujumisele võisteldi ka erinevatel testikompleksidel (spordi test, agility test, Soome Saalihoki Liidu poolt välja töötatud tehnikarada) ja kergejõustikus. Noorsaalihokkarite erialaste oskuste ja üldfüüsilise konditsiooni positiivne areng olid laagri viimastel päevadel silmnähtavad.
Soovime kõikidele laagris osalenutele ning ka teistele noortele saalihokimängijatele ilusat ja sportlikku suve!