Syunin valmistub välishooajaks

Vigastuse tõttu talvise hooaja vahele jätnud Igor Syunin hindas Itaalias toimunud treeninglaagrit kordaläinuks. Enam ei tee muret, talvel lõikusel käinud pöid ning treeninguid sai laagris juba intensiivsemalt võtta“ ütles Syunini.

Treener Toomas Klaupi sõnul on tänavuse välishooaja põhieesmärgiks 17.00m ja sinna poole ka püüeldakse. Suvel on kavas osaleda kõigil kodustel BIGBANK Kuldliiga etappidel,  Euroopa võistkondlike meistrivõistlustel Novi Sad´is, Euroopa noorsoo meistrivõistlustel Ostrava´s, Universiaadil Shenzhenis ja kui kõik plaani päraselt läheb siis ka Maailmameistrivõistlused Daegu.

Hetkel valmistub Syunin Tartus 28. mail toimuvaks BIGBANK Kuldliiga avaetapiks, mis toimub vastvalminud Tartu Tammestaadionil.  

Möödunud välishooaja lõpetas Syunin isikliku rekordi 16.86-ga, mis ületas ühe sentimeetriga Daegu MM-i B-normi ja tõi talle Eesti kergejõustikuliidult vastava stipendiumi.


Autor: Esko Tõnisson