Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

Naiskond lõpetas hooaja hõbemedaliga

EMÜ SK naiskond pidi 10.aprillil toimunud neljandas finaalkohtumises tunnistama SK Saku Fortuna paremust seisuga 6:2. Finaalseeria seisuks jäi 3:1 ning tartlannadele riputati teist aastat järjest kaela hõbemedalid.

Eelmisel nädalal jäi EMÜ SK finaalseerias 2:0 taha ja meistritiitel oleks võinud selguda juba laupäeval kolmandal finaalkohtumisel, kuid selle kohtumise võitsid EMÜ SK mängijad kodusaalis suurelt, seisuks 8:3.

„Laupäeval näitasime, milleks võimelised oleme,“ ütles EMÜ SK treener Talis Mölder, lisades, et see oli seeria ainus mäng, kus ka kohtunikud olid finaaliväärilised. „Kurb fakt on see, et Eestis ei leidu isegi finaalmängudeks tasemel vilemehi.“

Tartu punktiskoori kasvatasid Reti Väärt nelja värava ning Triin Pähn ja Kati Loid kahe väravaga. Nii Meelike Terasmaa kui Ester Malmström andsid kolm resultatiivset söötu, Jane Klavan ja Siiri Nork toetasid mõlemad ühe tulemusliku sööduga.

Mängu parimaks tunnistati väravavaht Sanna Kähkönen.

Pühapäevase mängu väravate autorid olid Jane Klavan ja Meelike Terasmaa (söödu andis Kersti Teder).

„Kahjuks ei suutnud meie stabiilselt omal tasemel tegutseda. Saku kogemus kandis vilja, nemad kohanesid erinevate reeglitega kiiremini. Au tuleb anda ka Kristi Lööperile (kümme väravat neljas mängus) ja Saku väravavahile Liina Üksikule, kes olid vaieldamatult finaalide kangelased,“ ütles Mölder.

EMÜ SK naiskond tänab kõiki poolehoidjaid.


Autor: Marii Kangur