Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

Super! EMÜ SK võrkpallurid võitsid kolmanda koha

Eesti Maaülikooli Spordiklubi esindus võitis Eesti meistrivõistlustel I liigas auväärse kolmanda koha, kui alistati kahe võiduni peetavas kolmandakoha mängudes koduväljakul laupäeval, 2.04. Paide/Türi/Väätsa VK ühismeeskonna 3:2 ja pühapäeval võõral väljakul tuli juba võit kergemalt tulemusega 3:1.  

Eelnevalt kaotas maaülikooli esindus ülipingelises poolfinaaliseerias Audentese SG/Noortekoondisele kahel korral tulemusega 3:2. Veerandfinaalis oli maaülikool üle kahel korral Põltsamaa Felixist 3:0

Treener Lennart Raudseppa sõnul oli selle hooaja eesmärk kindlasti esikoht, kuid kahjuks ei suudetud Audentesest jagu saada. Üldkokkuvõttes võis hooajaga rahule jääda, kui välja jätta need kaks poolfinaalkohtumist.


Autor: Esko Tõnisson