Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

EMÜ SK kaotas paf.com saalihokiliiga poolfinaali TTÜ-l üldtulemusega 3-1

Laupäeval, 2.04.2011 peeti paf.com saalihokiliiga meistriliigas neljas poolfinaalkohtumine Tartus EMÜ Spordihoones, kus olid vastamisi Eesti Maaülikooli Spordiklubi ja TTÜ/Team Exel.

Esimesel kolmandikul läks EMÜ juhtima (Daniel Matsukevits), kuid kolmandiku lõpus TTÜ viigistas (Aki Päivinen). Teise kolmandiku lõpus oli TTÜ eduseis juba 3-1. Kolmanda kolmandiku 14. minutil tulid tartlased 2-3 järgi, kuid kolm minutit hiljem vormistas Marco Takanen lõppseisuks 2-4 (1-1; 0-2; 1-1). Seega pääses sellest paarist finaalseeriasse TTÜ/Team Exel üldseisuga 3:1.

Oli põnev ja pingeline poolfinaalseeria. Kahjuks ei suutnud me koduväljakul oma mängu näidata. Liigne vastutus ja suur soov kodupubliku ees end tõestada röövisid enesekindluse. Eks need ole kogemused, millega selliseid mänge ja seeriaid võidetakse. Paraku oli TTÜ-l neid rohkem sõnas peale mängu meeskonna peatreener Veiko Raudsepp. Mängu parimaks tunnistati kogu seeria kindlalt väravat kaitsnud Taavi Lepik.

Pealevisked: EMÜ 23, TTÜ 28

Resultatiivsus: Mikko 1+1, Daniel 1+0, Talis 0+1

Ka teises poolfinaalseerias selgus võitja laupäeval, kui Augur/Wasteland võistkond alistas neljandas poolfinaalkohtumises Jõgeva SK Selver/Tähe tulemusega 4-3.

Finaalis kohtuvad TTÜ/Team Exel ja Augur/Wasteland meeskonnad. Kolmandale kohale mängivad Jõgeva SK Selver/Tähe ja Eesti Maaülikooli võistkonnad. Kolmanda koha omanik selgub 9. aprillil Jõgeva Virtuse spordihoones.