Lõppesid U-15 poiste Eesti meistrivõistlused

Lõppesid U15 Eesti Fatpipe meistrivõistlused, kus Eesti Maaülikooli Spordiklubi Saalihokikooli poisid tulid viiendale kohale. Posite treener Markus Mekki sõnul on sellel aastal noori rohkem trenni tulnud ja tänu sellele on ka mängus arengut märgata. Kõrgete kohtade eest me see aasta võidelda ei saanud, kuna mängupraktikat on poistel veel vähe, kuid järgmisel aastal üritame juba medalite jagamisel kaasa rääkida. Selle aasta U-15 vanuseklassi meistriks tuli Ääsmäe, kes alistas finaalis Jõgeva SK  Selver/Tähe seisuga 5 : 4. Kolmandaks tuli Sparta Team Favoriit. U15 poiste vanuseklassis osales kokku 8 meeskonda.

EMÜ resultatiivsemad olid: Brait-KevinRaudsepp (11väravat ja 3 söötu kokku 14 punkti), Hans-Kristjan Muhel (10 väravat ja 4 söötu kokku 14 punkti), Kermo Toots (6 väravat ja 2 söötu kokku  8 punkti), Jan-Henrik Pärnik (2 väravat ja 6 söötu kokku 8 punkti), Rando Ernits (3 väravat ja 2 söötu kokku 5 punkti), Fred Haga (3 väravat ja 1 söötu kokku 4 punkti), Mike-Erik Kask  (1 väravat ja 3 söötu kokku 4 punkti), Karl-Erik Kruusmaa (3 söötu kokku 3 punkti), Keneth-Henar Klement (1sööt kokku 1punkt), Madis Pokk (1sööt kokku 1punkt).

Väravavahtide statistika:

                                           min visked tõrjutud tõrje %

Keneth-Henar Klement 110    46         38         82,6

Oliver Keres                      75     57         46         80,7

Fred Haga                         55     35         28         80,0

 

Paremusjärjestus:

1. Ääsmäe

2. Jõgeva SK Selver/Tähe

3. Sparta Team Favoriit

4. SK Saku Fortuna

5. EMÜ SK Saalihokikool

6. Paide-Järva SHK

7. Jäneda SK

8. Valga Väike Välk