Baranova Kuldliiga talvehooaja avaetapil edukas

Tartus toimuval kergejõustiku Kuldliiga talvehooaja avaetapil oli võistlustules Eesti Maaülikooli Spordiklubi esindaja Veera Baranova ja seda mitmel alal. Naiste kolmikhüppes sai Veera Baranova 13.74-ga teise koha. Võitis venelanna Irina Gumenjuk (13.81). Naiste kaugushüppes sai Baranova 6.04-ga kolmanda koha, kaotus võitjale  50 cm.

Veera Baranova ihkab parandada Kaire Leibakule kuuluvat Eesti kolmikhüpperekordit 14.26, kuid eilsel Kuldliiga etapil oli ta diplomitöö kaitsmise järelmõjude küüsis.

"Ma ei suutnud end kokku võtta," ütles 13.74 kolmikut hüpanud ja kaugushüppe pärast kolmanda katse 6.04 pooleli jätnud Baranova. "Ei saanud korralikult lõpuni joosta, olen väsinud. Ma ei tahtnud vigastust."

Baranova loodab hea vormi realiseerida mõne nädala pärast. "Selge, et ma pole võimeline hüppama 15 meetrit," rääkis tartlanna muigamisi. "Kuid üritan Eesti rekordit parandada. Tulemus 14.30 on kindlasti võimalik."


Autor: Esko Tõnisson