EMÜ SK saalihokinaiskond ja duubelmeeskond võitsid

Laupäeval 13.novembril Eesti Maaülikooli spordihoones peetud naiste liiga kohtumises olid vastamisi EMÜ SK ja Tamsalu EBE. Mängu kaks esimest kolmandikku kulgesid tagasihoidlikult, pealeviskeid väravale sooritati vähe ja väravavahid tegid head tõrjetööd. Kolmandale kolmandikule mindi seisust 1:1. Kodunaiskond pani oma paremuse maksma ning viskas viimasel perioodil 4 väravat Tamsalu ühe vastu. Mäng lõppes EMÜ võiduga 5:2 (1:0; 0:1; 4:1). Triin Pähn (pildil) viskas 2 väravat, Reti Väärt, Hana Tomicova ja Meelike Terasmaa viskasid kõik ühe värava ja andsid ühe resultatiivse söödu.

Mängu parimateks tunnistati Tamsalu poolelt ründaja Kaja Klaasimäe ja koduvõistkonna väravavaht Eva-Maria Kikkas.

EMÜ SK II esiliiga meeskond võõrustas Maaülikooli spordihoones Maitim’i meeskonda ning võitis 4:2 (0:1; 1:1; 3:0). Maitim kaitses kaks kolmandikku väga sitkelt ning EMÜ duubelmeeskonna mängijatel oli raskusi palli väravasse toimetamisega. Usk, tahe ja mänguoskused viisid lõpuks võidule kui viimane mänguperiood võideti puhtalt 3:0.


Autor: Talis Mölder