Saalihokkarite laupäevased liigamängud

Laupäeval mängiti saalihoki meeste esiliigat, kus EMÜ SK II alistas Tapa SHK tulemusega 11:2 (4:1;5:1;2:0).  Teises samapäeva kohtumises võidutses naisteliigas EMÜ SK, kes mängis üle Jäneda-Tapa ühisnaiskonna 17:3 (6:1;6:0;5:2).

Esiliiga: EMÜ SK duubelsaalihokimeeskonna noored agarad mängumehed domineerisid kodusaalis Tapa SHK vastu mängu algusest lõpusireenini. Mängiti aktiivselt ja enesekindluse kõrgel tasemel. Treeneri meele teeb eriti heaks asjaolu, et mängijad ei andnud mängu mitte üheski faasis, mitte üheski elemendis järgi, võideldi lõpuni kuigi mängu võitvas pooles polnud kahtlust juba pärast esimest kolmandikku, siit on väga hea edasi minna järgmistesse lahingutesse.

NL: EMÜ SK vs Jäneda-Tapa ühisnaiskond 17:3 (6:1;6:0;5:2) Jäneda-Tapa ühisnaiskonna enamus mängijaid tegelevad alaga esimest hooaega ning EMÜ saalihokinaiskonnale pakkus mäng hea võimaluse harjutada palliga mängu ja värava löömist. Mitmed mängijad said käe valgeks ning terve võistkond ammutas enesekindlust järgmisteks mängudeks.