Esindusmeeskond kaotas

Eesti Maaülikooli SK - Viimsi Kepp 3:4 (2:0; 0:2; 1:2). Laupäeva õhtune meistriliiga lahing kujunes oodatust pingelisemaks ning lõpptulemus oli kodumeeskonnale jahmatav.

EMÜ SK ja Viimsi Kepi vaheline mäng algas mõlema meeskonna poolt tagasihoidlikus tempos, EMÜ valdas rohkem palli ja Viimsi kaitses sitkelt ning tekitas vasturünnakutega üksikuid võimalusi.  Kui esimese kolmandiku lõpuks oli kodumeeskond 2:0 eduseisu saavutanud, tundus, et mäng tüürib favoriitide jaoks positiivsesse suunda, arvestades, et vastamisi olid tol hetkel tabeli liider kodusaalis tabeli viimase vastu.

Teisel kolmandiku aktiivsem pool oli hoopiski külalismeeskond kelle vasturünnakud sagenesid ja aina teravnesid ning EMÜ mängijate kannatus hakkas tasapisi katkema ja tehnilise praagi osakaal tõusis märgatavalt. Arusaamatul põhjusel ei lugenud kohtunikud EMÜ löödud väravat, Viimsi Kepi mängija Kristjan Kosonen viskas kaks väravat ning pausile mindi viigiseisust 2:2.

Viimasel kolmandikul kodumeeskond pisut elavnes ning vastastele osutati tugevat survet kuid headest võimalustest hoolimata skoorida ei suudetud ning selleks hetkeks oli Kepi meeste usk võiduvõimalustesse suureks kasvanud ja kaitses võideldi elu eest, mis tootis taas hea väravaga lõppenud vasturünnaku. Veelkord viigistasid võõrustajad ja paistis taaskord, et kohustuslikud punktid päästetakse kasvõi vägisi kuid ei, viis minutit enne mängu normaalaja lõppu viskas Viimsi mängija Andri Väljaots oma teise värava ning külalised hoidsid eduseisust hambad risti lõpuni kinni ja lahkusid võitjatena.