Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

Esindusmeeskond jätkab täiseduga

EMÜ  mehed alistasid esimeses kodumängus Saku Fortuna 6-5 (4-1; 0-1; 2-3) ja tõusid täiseduga turniiritabeli esimesele reale. Hoolimata paljude mängijate eemalejäämisest haarasid tartlased mängu alguses kohe juhtohjad enda kätte ja kargasid 4-0 ette.
 

Esimese kolmandiku Saku poiste võetud  kolm 2-minutilist karistust aitasid eduseisu kasvatada, millest realiseeriti kaks. Kui Sten Kõivu kaugvise leidis tee väravasse ja tegi seisuks 4-0, oli unelmate algus sündinud. Teisel kolmandikul said vastased ehmatusest üle ja mäng kandus üha enam EMÜ väljakupoolele. Tartlaste vasturünnakud ei kandnud vilja ja pall anti kiiresti Sakule tagasi.

Kodumeeskond vajus sügavale kaitsesse ja ilma Taavi Lepiku imetõrjeteta poleks suudetud eduseisu hoida. Terve mängu kindlalt tegutsenud väravavaht pidi teisel kolmandikul siiski ühe palli enda selja tagant välja võtma. Viimane kolmandik algas õnnetult ja juba 7-ndal sekundil vähendasid külalised kaotusseisu üheväravaliseks. EMÜ väravapõua lõpetas Ott Ahonen, kelle poolelt väljakult teele saadetud vise venitas Saku väravavõrku, tehes seisuks 5-3. Vaid kolm minutit hiljem oli seis viigiline ja mängu lõpp tõotas tulla huvitav. Viigiseisuni jõudmisel käitusid aga vastased ebasportlikult ja kaks meest said 2+10 karistused. Kodumeeskond realiseeris arvulise ülekaalu ja eduseisu enam käest ei antud.

Mikko Purmonen panustas võitu 1 värava ja 3 resultatiivset söötu. Sellel mängul kaptenipaela kandnud Daniel Matsukevitš aitas meeskonda kahe väravaga.
Mängu parimaks tunnistati Taavi Lepik.


Autor: Veiko Raudsepp