EMÜ SK osaleb rahvusvahelisel saalihokiturniiril

Esindusmeeskond ja naiskond võtavad osa 20.-22. augustil toimuval turniiril Latvian Open 2010. Lätlaste poolt korraldatud tugevakoosseisulisel turniiril osaletakse teist korda. Eelmisel aastal õnnestus meeskonnal alagrupist edasi pääseda, teekond lõppes 1/8 finaalis. Seejuures "pandi kotti" ka Läti valitsev meister Lekrings.

Sellel aastal on juba registreerunud Soome meistriliigasse tõusnud Loviisa ning meeskonnad Läti ja Venemaa meistriliigast. Eesti au kaitsevad lisaks EMÜ SK võistkondadele ka Saku Fortuna mees- ja naiskond.
Fännide rõõmuks toimuvad mängud piirist ainult 50 kilomeetri kaugusel Valmieras asuvas Vidzeme Olümpiakeskuses ja Koceni Spordikeskuses.

Nii et tulge omadele kaasa elama!

Turniiri koduleht: http://www.latvianopen.com