Tõnis Vainomäe liitus EMÜ SK-ga

Endine Jõgeva Tähe mängija Tõnis Vainomäe (20 a) allkirjastas lepingu EMÜ SK-ga ja hakkab tuleval hooajal mängima EMÜ SK värvides. Tõnis on juba eelmisest aastast õppinud Tartu Ülikoolis Loodus- ja tehnoloogia teaduskonnas keemia erialal. Eesmärk on klubivahetusega areneda mängijana suurema treeningmahu ja mänguaja abil.

Eelmisel hooajal saavutas Vainomäe Jõgeva Tähe ridades Eesti meistrivõistlustel hõbemedali ning osales ka Eurokarika kvalifikatsiooniturniiril. Lisaks on ta võitnud Eesti noorte meistrivõistlustel 5 kuld-, 2 hõbe- ja 1 pronksmedali. Eesti noortekoondisesse on Tõnis kuulunud aastast 2005 ja on osalenud U-19 maailmameistrivõistlustel kolmel korral (2005, 2007 ja 2009) ning saavutas viimasel MM-il B-divisjoni esimese koha.


Autor: Esko Tõnisson